Obavijesti

APIS IT raspisao natječaj za studentske stipendije!

 

APIS IT raspisao je dva natječaja za stipendije na koje se mogu prijaviti redovni studenti i studenti s invaliditetom sa Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Fakulteta organizacije i informatike, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Filozofskog fakulteta te Visokog učilišta – Algebra i Veleučilišta Baltazar Zaprešić.

 

Neto iznos za obje vrste stipendija iznosi 2.500 kuna mjesečno, a rok za podnošenje prijava na natječaj je do 13. studenoga 2020. putem e-mail adrese natjecaj.posao@apis-it.hr.

 

Sve uvjete možete vidjeti u tekstu natječaja:
Natječaj za dodjelu stipendija uspješnim studentima

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s invaliditetom

 

Predavanje projekt Pelješac

 

Kolege iz Hrvatskih cesta (investitor) i Instituta IGH (nadzorni inženjer) su 09. ožujka 2020. od 18 sati u Velikoj predavaoni GRO, pred više od 50 studenata i nastavnika TVZ-a, održali vrlo interesantno i stručno Predavanje na temu – Projekt Pelješac s naglaskom na specifičnosti temeljenja i montaže mosta.

 

Pelješac predavanje foto

 

Prijavi se na međunarodnu konferenciju – LEAP Summit!

 

Prijavi se na međunarodnu konferenciju – LEAP Summit! LEAP Summit je međunarodna multidisciplinarna konferencija koja se održava u Zagrebu od 26. – 27.03.2020. U 2020. godini LEAP će okupiti više od 3,000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta.

 

Fokus konferencije je na multidisciplinarne teme povezane s poduzetništvom, Europskom unijom, inovacijama, digitalnim tehnologijama, modernim trendovima i inspiracijom. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike.

 

Prijave su otvorene do 15.03. na: https://leapsummit.com/apply-now/

 

 

 

Junior Front-end developer/ica

 

Jedna sjajna marketinška agencija te treba:

 

https://kontra.talentlyft.com/jobs/junior-front-end-developerica-hmb