Tribina o zapošljavanju – tko nam može pomoći?

Tribina o zapošljavanju – tko nam može pomoći?

07:52 15 listopada in
0 Comments

Kraj je školske godine, nadam se da ste pri kraju s obavezama i možete dignuti glavu prema promišljanju budućnosti – zapošljavanju.

Naravno da je tribina namijenjena i svima vam koji tek stvarate svoj životopis, portfelj radova i referenci i želite se kvalitetno informirati o raspoloživim modelima i metodama podrške a pogotovo onima koje zanima kako vam Alumni zajednica može pomoći u tome.

Na koga se (osim na sebe) i kako možete osloniti razgovarat ćemo na otvoren i konkretan način. Dva su panelista:

  • Dubravko Ban, SPAN (ex TVZ student),

koji će kroz primjer osobnog promišljanja ali i proaktivnog djelovanja i konkretnog iskustva zapošljavanja približiti najbolju praksu izgradnje i okretanja vlastitim (unutrašnjim) snagama i

  • Rade Buinac, TVZ,

koji će inicijativom revitalizacije TVZ Alumni zajednice približiti brojne resurse naših bivših kolega – sad u ulozi „domaćih izdajnika“, koji vam stoje na raspolaganju, željni pomoći ukoliko ih na vrijeme i kroz Alumni kanal kontaktirate.

Tribinu će voditi i moderitrati Vjeran Bušelić, voditelj Centra za IT karijerno savjetovanje uz aktivni doprinos svih prisutnih.

Jer tribine i nisu pokrenute da bi slušali nečija izlaganja, nego kako bi i vi dali aktivan doprinos i saznali točno ono što vas zanima!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.