Koga na TVZ-u traže „enterprise“ tvrtke?

Koga na TVZ-u traže „enterprise“ tvrtke?

07:33 02 lipnja in
0 Comments

…. ili kako je raditi s velikima/za velike

Za svakog mladog stručnjaka jedan od najboljih načina za započeti karijeru je zaposlenje u velikoj tvrtki. To je i moja preporuka, jer veliki već imaju dobro izgrađen sustav uvođenja mladih ljudi, uhodane poslove za konkretne, najčešće velike korisnike i vi im dolazite kako bi osvježili tim, a ako se pokažete sposobnim … nebo je granica. Tamo ili na tržištu. Znaju to i oni i zato sustavno ulažu u vaše obrazovanje, primanja,… a kad ipak odete, traže nove, često i studente pred završetkom studija.

I evo ih, u ponedjeljak, 6.6.2016. u 18:30 sati, u Malu dvoranu, Konavoska 2 dolaze (abecednim redom):

Ericsson, GISDATA, SPAN, TIS, Trikoder i Undabot

Ericsson ima otvorena vrata studentima SVAKI petak i traže sve profile ljudi, GISDATA djeluje u fantastično atraktivnom području geoinformatike, a SPAN pokreće ljetnu Infrastructure Academy i masovno zapošljava. TIS Grupa radi SVE za domaće i strane korisnike, Trikoder je jedna od najjačih hrvatskih web development firmi, dok im se sestrinska firma Undabot specijalizirala za mobile development i ne može dočekati da postane partner TVZ Mc2 2017 :).

Profil ljudi koje traže je kao što vidite vrlo, vrlo raznolik – od infrastrukture do baš svih vrsta developmenta (enterprise, web, mobile), tako da nema IT struke koju ova ekipa ne bi mogla ili htjela iskoristiti. It is up to you!

Tribinu vodi Vjeran Bušelić, voditelj IT karijernog savjetovališta, čiji je glavni zadatak dovoditi poslodavce (s konkretnim ponudama) pred TVZ studente.

Vaš zadatak je puno teži:

– biti dovoljno dobri da vas poslodavci trebaju (a trebaju prvenstveno ljude koji hoće, vjerujte) i ono najteže,

– doći na Tribinu i uživo popričati s možda vašim budućim šefom (lijepo se obucite).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.