Karijerno savjetovanje – druženja s IT poslodavcima

Karijerno savjetovanje – druženja s IT poslodavcima

18:46 02 veljače in
0 Comments

Poštovani studenti,

Ove godine zbog nedostatka prostora (pokrenuta su dva izvanredna studija) Tribine  centra za karijerno savjetovanje se ne održavaju u redovitom terminu – prva srijeda u mjesecu.

Ipak, zahvaljujući sjajnom odzivu poslodavaca partnera našeg TVZ Mc2 natjecanja u razvoju mobilnih aplikacija imamo priliku tijekom veljače družiti se s čak 14 tvrtki predvodnika hrvatske IT industrije!

 

Kroz četiri četvrtka u veljači, u dvorani 1023, Konavoska 2, s početkom u 18:30., u formi 30 minutnih „Partner showcase“ predavanja, razgovora i diskusija dolaze:

  • 2.2016. – minus5, Citus i COMBIS
  • 2.2016. – Five, APIS IT i Infinum
  • 2.2016. – Codeanywhere, Tuni IT, Megatrend i IN2
  • 2.2016. – SPAN, mStart, CROZ i drap

Druženja su namijenjena svim studentima TVZ koje na bilo koji način zanima karijera u informatičkoj industriji, a pogotovo onima  koji namjeravaju ići na stručne prakse, volontirati, javljati se na konkretne natječaje ….

Dođite i iskoristite jedinstvenu priliku, poslodavci ne dolaze na TVZ da bi „odradili“ prezentaciju. Oni traže kvalitetne i proaktivne studente kako bi širili svoje poslovanje.

 

Informacija s detaljnijom najavom i satnicom su na http://natjecanje.tvz.hr/2016/eventi#partnerska-predavanja,  a za bilo koji upit ili savjet javite se na karijere@netakademija.com.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.