FUTURE OF FINTECH, BOŽIDAR PAVLOVIĆ, CTO ORADIAN POU MALA DVORANA U PETAK 20.12.2019. OD 19 SATI

FUTURE OF FINTECH, BOŽIDAR PAVLOVIĆ, CTO ORADIAN POU MALA DVORANA U PETAK 20.12.2019. OD 19 SATI

08:24 17 prosinca in
0 Comments

Centar za karijerno savjetovanje poziva sve studente Informatike i Računarstva na izuzetno zanimljivo predavanje o digitalnoj disrupciji financijske industrije. U drugom bloku nastave Digitalne ekonomije, u petak 20.12.2019 u 19 sati u Malu dvoranu Pučkog otvorenog Učilišta, Ul. grada Vukovara 68, dolazi jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka u tom području.

Božidar Pavlović, MIOC, FER, bio je tipični informatičar u financijskom okruženju (PBZ grupacija). Sustavno se penjao u karijeri od voditelja tima, IT direktora sve do pozicije COO i člana uprave Intesa Sanpaolo Card. Nakon toga proveo je više od 7 godina kao CTO pa CEO MBU (danas Erste Group Card Processor).

I onda je odlučio preći u Oradian, međunarodnu tvrtku, sa sjedištem i razvojem u Zagrebu, jednu od vodećih svjetskih fintech platform kompanija koja razvija proizvode za teško dostupna područja poput Nigerije u kojoj su počeli. Pitat ćemo ga samo dva pitanja: Zašto je to napravio i kad već dolazi na TVZ, kakav ga profil ljudi zanima?

 

Dr. sc. Vjeran Bušelić, viši predavač

Voditelj karijernog savjetovanja

Tehničko veleučilište u Zagrebu

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.